Witam. Zapoznany z materiałami, proszę o udzielenie uprawnień zwiadowcy i kartografa jeśli można.
Uprawnienia nadane ![]()
Niniejszym składam podanie o przyjęcie w poczet zwiadowców.
Uprawnienia nadane ![]()
@RATS
Witam, po proszę o zostanie nadanie dodatkowej funkcji kartograf i dostęp do materiałów z śląskiego oraz świętokrzyskiego. Operuje w okolicach Krakowa, więc mogę pomóc w rozwoju i tych obszarów.
Pozdrawiam
PS. Oczywiście zapoznałem się ze wszystkimi materiałami dostępnymi na forum.
Hej ja też chętny na zwiadowce Warmińsko-Mazurskie .
Zapoznałem się z materiałami dostępnymi dla zwiadowcy .
Cześć. Jestem nowy na forum nowe moto bardziej na off odebrane.
Poproszę o dodanie uprawnień jako zwiadowca mam nadzieję ruszyć z Gdańska na południe w tym tygodniu i również wytyczyć jakąś trasę ![]()
Witam, zapoznałem się z materiałami szkoleniowymi Zwiadowcy i jestem gotowy pomagać sobie nawzajem na terenie Pomorza. Proszę o przyznanie przywilejów.
To i ja ponowie prośbę o dodanie do grona zwiadowców ![]()
Hej, bardzo bym chciał zostać zwiadowcą - materiały szkoleniowe przeczytane i przyswojone, chęci wielkie także chciałbym dołączyć do grona funkcyjnych ![]()
Hej,
Nadaję uprawnienia:
@Maro765
@Beczos
@mani3k111
@emirceltek
@Staszek
Prośba o przesłanie do mnie linku do profilu msg to dodam Was do grupy funkcyjnych na messengerze ![]()
Przepraszam, za czas oczekiwania - gdzieś nam ten wątek uciekł
Nina
Cześć, proszę o dodanie do grupy zwiadowców.
Pozdrawiam
Grzech
Cześć, jakie wymagania trzeba spełnić żeby zostać kartografem? Byłbym chętny ![]()
Swoje trasy opieram na geoportalu, gminnych wykazach dróg publicznych, w przypadku lasów informacji o udostępnionych przez nadleśnictwo.
Cześć,
Proszę o nadanie funkcji zwiadowcy.
Jeżeli można pełnić dwie funkcje to również proszę o kartografa.
Zapoznałem się z materiałami szkoleniowymi. Proszę o nadanie uprawnień zwiadowcy.
Zapoznałem się z materiałami szkoleniowymi, proszę o nadanie uprawnień zwiadowcy.
Nadałam, odezwij się na discordzie o nadanie uprawnień do topicu funkcyjnych