Jak wyglada droga zanim zostaniesz funkcyjnym? Jaki warunki należy spełnić i jakie podjąć kroki?
Hej!
Na ten moment wystarczą dobre chęci
Po zapoznaniu się z materiałami szkoleniowymi w sekcji Know-How wystarczy zgłosić się do nas, nadamy uprawnienia i można działać.
RATs
Mikołaj
Witam, mam ostatnio więcej czasu na motocykowanie. Wiem jak opisać trasę, jak dodać zdjęcia, nagrywam GPX, umiem posługiwać się mapą. Chciałbym zostać zwiadowcą, można prosić o informacje jak takie uprawnienia zdobyć ? @RATS
Hej
Ja na takie zaoytanie otrzymałem ten link:
https://forum.rat-adv.org/t/materialy-szkoleniowe-zwiadowca/3329
i informację, że mam napisać wiadomość po zapoznaniu się
Hej @RATS
Chciałbym zostać zwiadowcą. Jeżdżę dużym GSem. Mam obecnie czas na motocyklowanie i chcę być pomocnym. Niestety na razie ciężko mi wymyślić jakąś ciekawą trasę, ale zapoznałem się z wymaganiami i myślę, że poradzę sobie z łatwymi oraz średnimi trasami na Dolnym Śląsku oraz w pobliskich województwach.
Hej @RATS! temat ZWIADOWCA!
Chciałbym zostać zwiadowcą w zachodniopomorskim. Jeżdżę dość dużo off, ostatnio w zorganizowanych grupach jak ŁN czy ADV24. To pewnie nie jest proste ale warto! Dalibyście info co mam wykonać, zrobić by tego zaszczytu dostąpić?
SzymonO BMW G310GS
podłączam się do pytania
Hej, żeby zostać zwiadowcą należy zapoznać się z materiałami dostępnymi na forum:
https://forum.rat-adv.org/t/materialy-szkoleniowe-zwiadowca/3329
Oraz zgłosić do nas taką chęć i przypilnować nas o nadanie stosownych uprawnień
Nina
Dziękuję za materiały szkoleniowe i informację! Materiały wydrukowane, przeczytane, będę czytał jeszcze dokładnie przed każdym zwiadem.
Oficjalnie więc występuję o nadanie takich uprawnień Zwiadowcy dla mnie SzymonO, mogę to zrobić przez ten post czy wysłać jakoś inaczej tą prośbę?
Z góry dziękuję za odpowiedź, jak coś inaczej należy przeprocesować to dajcie znać i jeszcze raz dziękuję za odpowiedź Nino.
Możesz
Nadaję uprawnienia i życzę owocnych zwiadów
Nina
Dziękuję! To czytam co i jak i szukam tras na zwiad.
Witam. Zapoznałem się z materiałami szkoleniowymi . Zgłaszam chęć wsparcia grupy Rats . Proszę o nadanie uprawnień zwiadowcy.
również zapoznany z materiałami , poproszę o nadanie uprawnień
Hej, u mnie powrót po kontuzji, zapoznałem się z materiałami, gotowy do pracy
Proszę o nadanie uprawnień zwiadowcy
Hej @Sledz @NiHooYaa @olo_a nadaję uprawnienia zwiadowcy
Odezwijcie się na messengerze w celu dodania do grupy funkcyjnej na czacie
Równierz proszę o udzielenie uprawnień zwiadowcy oraz kartografa na południowo zachodnią Polskę czyli dolnośląskie i lubuskie
Hej. Na chwilę pojawił mi się czat w temacie zwiadu. Ale teraz zniknął. Byłem na wyjeźdie i nie zdążyłem odpisać.Czy można go udostępnić jeszcze raz.
Hej @RATS
Wiedza ogarnięta, wkład w grupę w postaci utworzenia własnej pierwszej legalnej trasy również za sobą, kolejna trasa czeka na zwiad, chciałbym więc teraz wejść w szeregi funkcyjnych zwiadowców z woj. pomorskiego. Proszę o nadanie odpowiednich uprawnień. Pozdrawiam Beczos