Jak zostać funkcyjnym?

Jak wyglada droga zanim zostaniesz funkcyjnym? Jaki warunki należy spełnić i jakie podjąć kroki?

Hej!

Na ten moment wystarczą dobre chęci :wink:
Po zapoznaniu się z materiałami szkoleniowymi w sekcji Know-How wystarczy zgłosić się do nas, nadamy uprawnienia i można działać.

RATs
Mikołaj

Witam, mam ostatnio więcej czasu na motocykowanie. Wiem jak opisać trasę, jak dodać zdjęcia, nagrywam GPX, umiem posługiwać się mapą. Chciałbym zostać zwiadowcą, można prosić o informacje jak takie uprawnienia zdobyć ? @RATS

1 polubienie

Hej

Ja na takie zaoytanie otrzymałem ten link:
https://forum.rat-adv.org/t/materialy-szkoleniowe-zwiadowca/3329

i informację, że mam napisać wiadomość po zapoznaniu się

:wink:

Hej @RATS

Chciałbym zostać zwiadowcą. Jeżdżę dużym GSem. Mam obecnie czas na motocyklowanie i chcę być pomocnym. Niestety na razie ciężko mi wymyślić jakąś ciekawą trasę, ale zapoznałem się z wymaganiami i myślę, że poradzę sobie z łatwymi oraz średnimi trasami na Dolnym Śląsku oraz w pobliskich województwach.

1 polubienie

Hej @RATS! temat ZWIADOWCA!

Chciałbym zostać zwiadowcą w zachodniopomorskim. Jeżdżę dość dużo off, ostatnio w zorganizowanych grupach jak ŁN czy ADV24. To pewnie nie jest proste ale warto! Dalibyście info co mam wykonać, zrobić by tego zaszczytu dostąpić? :slightly_smiling_face:

SzymonO BMW G310GS

podłączam się do pytania

Hej, żeby zostać zwiadowcą należy zapoznać się z materiałami dostępnymi na forum:
https://forum.rat-adv.org/t/materialy-szkoleniowe-zwiadowca/3329
Oraz zgłosić do nas taką chęć i przypilnować nas o nadanie stosownych uprawnień :wink:

Nina

Dziękuję za materiały szkoleniowe i informację! Materiały wydrukowane, przeczytane, będę czytał jeszcze dokładnie przed każdym zwiadem.
Oficjalnie więc występuję o nadanie takich uprawnień Zwiadowcy dla mnie SzymonO, mogę to zrobić przez ten post czy wysłać jakoś inaczej tą prośbę?
Z góry dziękuję za odpowiedź, jak coś inaczej należy przeprocesować to dajcie znać i jeszcze raz dziękuję za odpowiedź Nino.

1 polubienie

Możesz :wink:
Nadaję uprawnienia i życzę owocnych zwiadów :wink:

Nina

Dziękuję! To czytam co i jak i szukam tras na zwiad.

Witam. Zapoznałem się z materiałami szkoleniowymi . Zgłaszam chęć wsparcia grupy Rats . Proszę o nadanie uprawnień zwiadowcy.

również zapoznany z materiałami , poproszę o nadanie uprawnień :wink:

Hej, u mnie powrót po kontuzji, zapoznałem się z materiałami, gotowy do pracy :smile:
Proszę o nadanie uprawnień zwiadowcy

Hej :slight_smile: @Sledz @NiHooYaa @olo_a nadaję uprawnienia zwiadowcy :slight_smile:

Odezwijcie się na messengerze w celu dodania do grupy funkcyjnej na czacie

Równierz proszę o udzielenie uprawnień zwiadowcy oraz kartografa na południowo zachodnią Polskę czyli dolnośląskie i lubuskie :grinning_face:

Hej. Na chwilę pojawił mi się czat w temacie zwiadu. Ale teraz zniknął. Byłem na wyjeźdie i nie zdążyłem odpisać.Czy można go udostępnić jeszcze raz.

Hej @RATS
Wiedza ogarnięta, wkład w grupę w postaci utworzenia własnej pierwszej legalnej trasy również za sobą, kolejna trasa czeka na zwiad, chciałbym więc teraz wejść w szeregi funkcyjnych zwiadowców z woj. pomorskiego. Proszę o nadanie odpowiednich uprawnień. Pozdrawiam Beczos