GPX
https://forum.rat-adv.org/t/radzyminskie-piachy-radzymin-niegow-91-km-gpx/5010
OPIS
Trasa uzupełniająca inne, głównie przejazdy miedzy polami, drogi szutrowe jak i kopne piachy, do przejechania na ciężkim ADV. Sporo głębokich dziur które po ulewie wypełniają się wodą.
Trasę można rozpocząć już kawałek od warszawy ale jest tam trochę asfaltu, fajnie zaczyna się od Kobyłki.
Droga przebiega miedzy polami, wzdłóż lasów wszystko wygląda na to że legalnie, nie natrafiłem na żadne zakazy. Można połączyć z ŚW.
OPIS PO ZWIADZIE @Sylwester
Trasa przyjemna, prosta, bez pułapek, przejechana bez problemów na Husqvarnie 701. Nawierzchnia głównie piaskowa, trochę szutrów i przejazdów między polami -tak jak to autor opisał. Do zrobienia spokojnym tempem w 3h.
Trasę rozpocząłbym 100m wcześniej bo jest tam fajny plac na którym można zebrać grupę:
Trasa jest raczej słabo uczęszczana przez pieszych, choc trafiłem na zakończenie jakiegoś biegu:
W 16km ktoś porozrzucał kłody w poprzek drogi, ale to bardziej przeszkoda dla matek z wózkami, niż motocykli
W km54 widać, że był przewieszony sznurek, widać kołki geodetów, trzeba zwrócić uwagę na to miejsce, żeby w coś nie wjechać.
Nagrywałem przejazd, więc zamiast zdjęć wrzucam krótki film prezentujący trasę- szybkie cięcia i wyszło 1:40min