Wiczlino - Karczemki - Strzepcz - Paraszyno - Koleczkowo, 109km, autor: Maslo

GPX
https://forum.rat-adv.org/t/wiczlino-karczemki-strzepcz-paraszyno-koleczkowo-109km-gpx/6205

Przyjemne kółko - głównie szuter, jest miejsce gdzie spotkamy trochę więcej piachu (tylko mały kawałek), są odcinki leśne, trochę trawy (w 1 miejscu dość spora koleina - oczywiście ja musiałem w nią wpaść :joy:), konie, krowy, kozy, zagubiona sarna i groźby śmierci - niczego nie brakowało :smiley:

Zdarza się przejechać przez gospodarstwo, jednak ludzie pozytywnie nastawieni :slight_smile:

Zaczynamy na stacji Karczemkach (to już chyba takie moje zboczenie - jeżdżę na CRF300L także zazwyczaj każdy wypad tak się rozpoczyna).

Na powrocie można zmienić trasę przecinając pod koniec wycieczki miejscowość “Kamień” i kierując się na drogę Chylońską i Kamieńska - tam jest jeszcze przyjemny kawałek.

Trochę asfaltu na początku (i końcu - chyba, że zmienimy zakończenie trasy j.w.), później jedynie krótkie epizody (jednak w malowniczych miejscach)

Starałem się usunąć wszystkie nawrotki, według mnie wygląda to okej (całość przejechałem wczoraj tj. 01.06.2024r.)

3 punkty POI oznaczone na GPX
Kilka fotek z trasy:

(Tu jakby ktoś się zastanawiał o co chodzi z tymi groźbami - tam nie wjeżdżamy :joy:):