Witam,
Chciałbym zostać zwiadowcą. Materiały szkoleniowe przeczytane, czy jest coś co jeszcze muszę zrobić?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Witam,
Chciałbym zostać zwiadowcą. Materiały szkoleniowe przeczytane, czy jest coś co jeszcze muszę zrobić?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Witam, z chęcią zrobię zwiad tras wschodniej części Polski. Zapoznałem się z całym materiałem szkoleniowym. Proszę o nadanie odpowiednich uprawnień.
Poproszę o materiały. Chciałbym zostać zwiadowcą na teren lubelszczyzny.
Nie musisz prosić o materiały - one są dostępne w sekcji Know-How
Ok. Dzięki ![]()
Cześć, pisałem na PW - poproszę o nadanie uprawnień zwiadowcy, zapoznałem się z materiałami. Woj. mazowieckie + łódzkie.
Cześć, zapoznałem się z materiałami na zwiadowcę I z pełną świadomością zgłaszam chęć zostania funkcyjnym. Prosiłbym o nadanie uprawnień na obszar pomorskie i warmińsko-mazurskie.
Dziękuję!
Już się robi ![]()
Nadaję uprawnienia
Nina
@RATS
Prośba o aktualizację uprawnień do HIGHWAY, jako, że dzisiaj zaliczyłem 3 zwiad.
Cześć.
W związku z oczekiwaniem na zwiad mojej trasy chciałbym również zostać zwiadowcą.
Materiały przeczytane. Obszar na którym mogę działać w pierwszej kolejności to północ małopolski i śląska, południe świętokrzyskiego, w sumie cała jura.
pozdro
Cześć, po zapoznaniu się z materiałami dot. bycia zwiadowcą zgłaszam chęć zostania funkcyjnym. Prosiłbym o nadanie uprawnień na obszar pomorskie i świętokrzyskie.
Pozdrawiam!
Cześć prośba o zwiękzenie zakresu zwiadu także o województwo śląskie. dzięki.
Nadane ![]()
Nadal brak dostępu do Highway ![]()
Cześć, po zapoznaniu się z materiałami dot. bycia zwiadowcą zgłaszam chęć zostania funkcyjnym. Prosiłbym o nadanie uprawnień na obszar lubuskie, zachodniopomorskie.
Pozdrawiam!
@RATS Hej, mógłbym prosić o rozszerzenie uprawnień do zwiadu na województwo wielkopolskie i lubuskie.
Hej,
Czy jest jakaś trasa w okolicach Grodziska Mazowieckiego, którą można przejechać w celach weryfikacji, sprawdzenia, uwiecznienia?
Cześć, zapoznałem się z materiałami dla zwiadowców, proszę o przyznanie uprawnień. Mazowieckie i może być także podlaskie.
Przeczytalem materialy pod zwiadowcę, poprosze o uprawnienia. Zachodnie i południowe Mazowsze to moje tereny dzialania. Zabytkowy Transalp to sprzęt do czołgania sie po sciezkach.
Cześć, również zapoznałem się z materiałami dla zwiadowców, można o uprawnienia.