Jak zostać funkcyjnym?

Witam,

Chciałbym zostać zwiadowcą. Materiały szkoleniowe przeczytane, czy jest coś co jeszcze muszę zrobić?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

Witam, z chęcią zrobię zwiad tras wschodniej części Polski. Zapoznałem się z całym materiałem szkoleniowym. Proszę o nadanie odpowiednich uprawnień.

Poproszę o materiały. Chciałbym zostać zwiadowcą na teren lubelszczyzny.

Nie musisz prosić o materiały - one są dostępne w sekcji Know-How

Ok. Dzięki :+1:

Cześć, pisałem na PW - poproszę o nadanie uprawnień zwiadowcy, zapoznałem się z materiałami. Woj. mazowieckie + łódzkie.

Cześć, zapoznałem się z materiałami na zwiadowcę I z pełną świadomością zgłaszam chęć zostania funkcyjnym. Prosiłbym o nadanie uprawnień na obszar pomorskie i warmińsko-mazurskie.

Dziękuję!

Już się robi :wink:
Nadaję uprawnienia

Nina

@RATS
Prośba o aktualizację uprawnień do HIGHWAY, jako, że dzisiaj zaliczyłem 3 zwiad.

Cześć.

W związku z oczekiwaniem na zwiad mojej trasy chciałbym również zostać zwiadowcą.

Materiały przeczytane. Obszar na którym mogę działać w pierwszej kolejności to północ małopolski i śląska, południe świętokrzyskiego, w sumie cała jura.

pozdro

Cześć, po zapoznaniu się z materiałami dot. bycia zwiadowcą zgłaszam chęć zostania funkcyjnym. Prosiłbym o nadanie uprawnień na obszar pomorskie i świętokrzyskie.

Pozdrawiam!

Cześć prośba o zwiękzenie zakresu zwiadu także o województwo śląskie. dzięki.

Nadane :slight_smile:

1 polubienie

Nadal brak dostępu do Highway :wink:

Cześć, po zapoznaniu się z materiałami dot. bycia zwiadowcą zgłaszam chęć zostania funkcyjnym. Prosiłbym o nadanie uprawnień na obszar lubuskie, zachodniopomorskie.

Pozdrawiam!

@RATS Hej, mógłbym prosić o rozszerzenie uprawnień do zwiadu na województwo wielkopolskie i lubuskie.

1 polubienie

Hej,
Czy jest jakaś trasa w okolicach Grodziska Mazowieckiego, którą można przejechać w celach weryfikacji, sprawdzenia, uwiecznienia?

3 polubienia

Cześć, zapoznałem się z materiałami dla zwiadowców, proszę o przyznanie uprawnień. Mazowieckie i może być także podlaskie.

1 polubienie

Przeczytalem materialy pod zwiadowcę, poprosze o uprawnienia. Zachodnie i południowe Mazowsze to moje tereny dzialania. Zabytkowy Transalp to sprzęt do czołgania sie po sciezkach.

1 polubienie

Cześć, również zapoznałem się z materiałami dla zwiadowców, można o uprawnienia.