Witam. Zapoznałem się z materiałami szkoleniowymi . Zgłaszam chęć wsparcia grupy Rats . Proszę o nadanie uprawnień zwiadowcy.
Hej
Zapoznałem się z materiałami dla zwiadowcy. Poproszę o nadanie uprawnień.
Pozdrawiam
Hej. Materiały ogarnięte, zrobiony dodatkowo dzień zwiadu z dwoma zwiadowcami, żeby zobaczyć co i jak. Proszę o nadanie uprawnień.
Poproszę o dodatkowe uprawnienia do zwiadów w województwie świętokrzyskim ![]()
Proszę o dodatkowe uprawnienia zwiadu o województwo opolskie
w zwiazku z wykonanym zwiadem proszę o zwiekszenie uprawnień do poziomu “podstawowy”
Zapoznałem się z materiałami szkoleniowymi. Proszę o nadanie uprawnień zwiadowcy. Obszar województwa lubuskiego i województw sąsiednich. Możliwość zwiadu lekkim hard enduro (Husq FE450) i ciężkim ADV (Norden 901). Pozdrawiam!
nadane ![]()
nadane ![]()
nadane ![]()
Widzę, że w moich regionach posucha ze zwiadowcami. Chętnie zostanę. Materiały opanowane. Namysłów woj. opolskie, granica trzech województw. Proszę o nadanie uprawień ![]()
Prośba o pełen dostęp. Z tego co widzę to z poziomu autostrad można przeskoczyć na pełen dostęp jeżeli jedna z tras przeszła pełną weryfikację.
masz pełen ![]()
Teraz już naprawdę jesteś VIP
Dobra robota ![]()
Witam, jesli to możliwe to proszę o nadanie uprawnień dla zwiadowcy - wojewodztwo warminsko-mazurskie i pomorskie. Mieszkam w Elblagu.
Pozdrawiam - Maciek
P.S. Oswiadczam iż zapoznałem się z treścią dokumentów dotyczących zostania zwiadowcą.
Cześć, materiały szkoleniowe przyswojone! W mojej okolicy czeka trasa do sprawdzenia - czekam na uprawnienia XD. Pozdrawiam serdecznie!
PS. Mogę robić zwiady w Małopolsce i na Podkarpaciu ![]()