Jak zostać funkcyjnym?

Witam. Zapoznałem się z materiałami szkoleniowymi . Zgłaszam chęć wsparcia grupy Rats . Proszę o nadanie uprawnień zwiadowcy.

Hej

Zapoznałem się z materiałami dla zwiadowcy. Poproszę o nadanie uprawnień.

Pozdrawiam

Hej. Materiały ogarnięte, zrobiony dodatkowo dzień zwiadu z dwoma zwiadowcami, żeby zobaczyć co i jak. Proszę o nadanie uprawnień.

Poproszę o dodatkowe uprawnienia do zwiadów w województwie świętokrzyskim :slight_smile:

Proszę o dodatkowe uprawnienia zwiadu o województwo opolskie

w zwiazku z wykonanym zwiadem proszę o zwiekszenie uprawnień do poziomu “podstawowy”

Zapoznałem się z materiałami szkoleniowymi. Proszę o nadanie uprawnień zwiadowcy. Obszar województwa lubuskiego i województw sąsiednich. Możliwość zwiadu lekkim hard enduro (Husq FE450) i ciężkim ADV (Norden 901). Pozdrawiam!

nadane :slight_smile:

1 polubienie

Widzę, że w moich regionach posucha ze zwiadowcami. Chętnie zostanę. Materiały opanowane. Namysłów woj. opolskie, granica trzech województw. Proszę o nadanie uprawień :saluting_face:

Prośba o pełen dostęp. Z tego co widzę to z poziomu autostrad można przeskoczyć na pełen dostęp jeżeli jedna z tras przeszła pełną weryfikację.

masz pełen :slight_smile:

1 polubienie

Teraz już naprawdę jesteś VIP :wink: Dobra robota :ok_hand:

1 polubienie

Witam, jesli to możliwe to proszę o nadanie uprawnień dla zwiadowcy - wojewodztwo warminsko-mazurskie i pomorskie. Mieszkam w Elblagu.
Pozdrawiam - Maciek
P.S. Oswiadczam iż zapoznałem się z treścią dokumentów dotyczących zostania zwiadowcą.

Cześć, materiały szkoleniowe przyswojone! W mojej okolicy czeka trasa do sprawdzenia - czekam na uprawnienia XD. Pozdrawiam serdecznie!

PS. Mogę robić zwiady w Małopolsce i na Podkarpaciu :smiling_face_with_sunglasses: