Jak zostać funkcyjnym?

Witam, zapoznałam się z materiałami, proszę o udzielenie uprawnień zwiadowcy i kartografa.

Mazowieckie

Siemanko,

Poproszę o funkcje zwiadowcy, materiały przeczytane, pierwsza trasa objechana.

@RATS

Pozdro

Cześć, zapoznałem się z materiałami. Proszę o przyznanie zwiadowcy na województwo śląskie opolskie małopolskie świętokrzyskie łódzkie

Cześć, przeczytałem materiały szkoleniowe, proszę nadanie uprawnień zwiadowcy.

Opolskie, Dolnośląskie.

Poproszę o dodatkowe uprawnienia do zwiadów w województwie małopolskim :slight_smile:

Cześć. Mógłbym prosić o nadanie mi statusu Zwiadowcy na świętokrzyskie i mazowieckie. Materiały szkoleniowe są mi znane. Pozdrawiam

Siema @RATS , materiały szkoleniowe do roli zwiadowcy przeczytane ze zrozumieniem (tak mi sie przynajmniej wydaje :sweat_smile:) więc proszę o przyznanie uprawnień na województwo podkarpackie. Druga sprawa, jak wyglada przyznanie uprawnień kartografa? Wystarczy rowniez tylko przeczytac poradnik z tym związany czy dochodzą do tego bardziej zawiłe procedury?

Cześć, zapoznałem się z materiałami szkoleniowymi ze zrozumieniem. Proszę o nadanie roli Zwiadowcy woj. łódzkie. Pozdrawiam

Hej - żeby dostać funkcyjnego najlepiej napisać na messenger Ratsów. To chyba jest najszybsza metoda - https://www.facebook.com/RATsADV/

Cześć! Proszę o nadanie uprawnień „autostrady”, trzy zwiady już za mną :slightly_smiling_face:

Hej, szkolenie dla chętnych na Zwiadowców odbędzie się 01.07.2026r. na platformie meet.
Link do spotkania:

Kolejne planowane są na przyszłe miesiące :blush:

Do zobaczenia :blush:

Hej, szkolenie dla chętnych na Zwiadowców odbędzie się 01.07.2026r. na platformie meet.
Link do spotkania:

@Lucky @Krisuu @XMisikAX @Enduro_damian @kuracze @Kawa @Xpress

Szkolenie dla chętnych na Zwiadowców odbędzie się 01.07.2026r. na platformie meet.
Link do spotkania:

1 polubienie

Jeszcze godzinę by się przydało znać :smirking_face:

1 polubienie

Tak jest!

o 20 :slight_smile:

Poniżej link to się od razu doda do kalnedarza Googe:

LINK

1 polubienie

:backhand_index_pointing_up: Nieśmiało się przypominam :slightly_smiling_face:

Witam, materiały obrobione, i jeden praktyczny zwiad też już za mną (nie licząc swoich tras), w weekend kolejny, czy mógłbym prosić uprawnienia?

Uprawnienia do czego?

Cześć,

Zapoznałem się z materiałami, proszę o nadanie uprawnień Zwiadowcy.

Województwo lubelskie.