Witam, zapoznałam się z materiałami, proszę o udzielenie uprawnień zwiadowcy i kartografa.
Mazowieckie
Witam, zapoznałam się z materiałami, proszę o udzielenie uprawnień zwiadowcy i kartografa.
Mazowieckie
Siemanko,
Poproszę o funkcje zwiadowcy, materiały przeczytane, pierwsza trasa objechana.
Pozdro
Cześć, zapoznałem się z materiałami. Proszę o przyznanie zwiadowcy na województwo śląskie opolskie małopolskie świętokrzyskie łódzkie
Cześć, przeczytałem materiały szkoleniowe, proszę nadanie uprawnień zwiadowcy.
Opolskie, Dolnośląskie.
Poproszę o dodatkowe uprawnienia do zwiadów w województwie małopolskim ![]()
Cześć. Mógłbym prosić o nadanie mi statusu Zwiadowcy na świętokrzyskie i mazowieckie. Materiały szkoleniowe są mi znane. Pozdrawiam
Siema @RATS , materiały szkoleniowe do roli zwiadowcy przeczytane ze zrozumieniem (tak mi sie przynajmniej wydaje
) więc proszę o przyznanie uprawnień na województwo podkarpackie. Druga sprawa, jak wyglada przyznanie uprawnień kartografa? Wystarczy rowniez tylko przeczytac poradnik z tym związany czy dochodzą do tego bardziej zawiłe procedury?
Cześć, zapoznałem się z materiałami szkoleniowymi ze zrozumieniem. Proszę o nadanie roli Zwiadowcy woj. łódzkie. Pozdrawiam
Hej - żeby dostać funkcyjnego najlepiej napisać na messenger Ratsów. To chyba jest najszybsza metoda - https://www.facebook.com/RATsADV/
Cześć! Proszę o nadanie uprawnień „autostrady”, trzy zwiady już za mną ![]()
Hej, szkolenie dla chętnych na Zwiadowców odbędzie się 01.07.2026r. na platformie meet.
Link do spotkania:
Kolejne planowane są na przyszłe miesiące ![]()
Do zobaczenia ![]()
Hej, szkolenie dla chętnych na Zwiadowców odbędzie się 01.07.2026r. na platformie meet.
Link do spotkania:
Do zobaczenia ![]()
@Lucky @Krisuu @XMisikAX @Enduro_damian @kuracze @Kawa @Xpress
Szkolenie dla chętnych na Zwiadowców odbędzie się 01.07.2026r. na platformie meet.
Link do spotkania:
Do zobaczenia ![]()
Jeszcze godzinę by się przydało znać ![]()
Tak jest!
o 20 ![]()
Poniżej link to się od razu doda do kalnedarza Googe:
Nieśmiało się przypominam ![]()
Witam, materiały obrobione, i jeden praktyczny zwiad też już za mną (nie licząc swoich tras), w weekend kolejny, czy mógłbym prosić uprawnienia?
Uprawnienia do czego?
Cześć,
Zapoznałem się z materiałami, proszę o nadanie uprawnień Zwiadowcy.
Województwo lubelskie.